Kosovë

Kryetari i Gjilanit: Epopeja e UÇK-së, mesazh për qëndrim unik në çështjen kombëtare

 

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni, i shoqëruar nga bashkëpunëtorët, ka bërë të dielën homazhe te varrezat e dëshmorëve për nder të 24-vjetorit të Epopesë së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Hyseni ka thënë se Epopeja e UÇK-së është njëra prej veprimeve të krenarisë së kombit dhe se është mesazh i fortë për bashkim të vazhdueshëm dhe qëndrim unik në çështjen kombëtare.