Kosovë

Në Gjakovë, 5 shkolla online, 295 nxënës dhe 96 mësimdhënës të infektuar me COVID-19

 

Nga sot edhe Gjimnazi "Hajdar Dushi" në Gjakovë ka kaluar në mësim online, sipas skenarit C. Kështu kjo shkollë është bërë e pesta në Komunën e Gjakovës që ndjekë mësimet me këtë skenar, ka njoftuar për KOHËN, Zymber Berisha nga DKA e Gjakovës.

Janë edhe një numër i konsiderueshëm shkollash të cilat mbajnë mësim të kombinuar, një pjesë online e pjesa më e madhe me prani fizike, sipas skenarit B.