Kosovë

LB-ja s’pajtohet me vlerësimin e MAPL-së, deponon sërish ankesë

 

Lëvizja për Bashkim në Obiliq ka deponuar sërish ankesë në Ministrinë e Administrimit të Pushtetit Lokal (MAPL) lidhur me listën e pronave komunale për dhënie në shfrytëzim dhe përbërjen e Komitetit për Politikë dhe Financa.

Ky subjekt politik nuk është pajtuar me vlerësimin e ligjshmërisë që kjo Ministri u ka bërë dy prej tri vendimeve të Kuvendit Komunal të Obiliqit.