Kosovë

Edhe dy klasa në Podujevë kalojnë në mësim online

Foto: Ilustrim
 

Shtimi i rasteve me koronavirus në shkollat e Komunës së Podujevës, i ka çuar edhe dy klasa të tjera në mësim online.

Dy klasa të Shkollës Fillore “Shaban Shala” kanë kaluar online pasi dy mësuese, tre arsimtarë dhe shtatë nxënës kanë rezultuar pozitivë me koronavirus.