Kosovë

Konsiderohet papërgjegjësi vonesa e emërimit të drejtorëve në Fushë-Kosovë

 

Vetëm katër emërime të drejtorëve të rinj komunalë i ka bërë kryetari i Komunës së Fushë-Kosovës, Burim Berisha. Në këtë mandat të ri, Berisha e ka emëruar drejtorin për Arsim, Samir Shahini, drejtorin e Inspektoratit, Arbër Statovci, të Administratës, Amir Bullatovcin, dhe për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale, Mimoza Kolshin. Në dikasteret tjera në uebfaqen zyrtare të Komunës figurojnë drejtorët që kanë qenë edhe në mandatin e kaluar, pos Urbanizmit që te vegza “Drejtori” nuk figuron askush.

Përfaqësues të shoqërisë civile kanë thënë se kryetari Berisha do të duhej që deri tash të kompletojë ekzekutivin, edhe sikur do t’i linte në ato pozita drejtorët e mandatit të kaluar.