Kosovë

Kryetari i Malishevës takon 10 drejtorët, i mbetet edhe një pa emëruar

 

Kryetari i Komunës së Malishevës, Ekrem Kastrati, e ka mbledhur sot për herë të parë Bordin e Drejtorëve të Komunës, të cilët i ka emëruar këto ditë.

Janë 8 drejtorë nga përbërja e Nismës Socialdemokrate, dhe 2 nga parti të tjera, që i kanë fituar postet falë bashkëpunimit me partinë në pushtet të 6 anëtarëve të 3 partive që janë pjesë e Kuvendit Komunal të Malishevës.