Kosovë

Inspektorët komunalë lirojnë hapësirat publike në Mitrovicë

 

Drejtoria e Inspekcionit në Komunën e Mitrovicës, bashkë me Policinë kanë realizuar një aksion për lirimin e të gjitha hapësira publike në këtë qytet.

Ky aksion u bë për të mos lejuar shitësit e ndryshëm që t’i ekspozojnë mallrat e tyre në trotuare dhe hapësira tjera publike të parapara për shfrytëzim nga ana e qytetarëve.