Kosovë

Në Ferizaj të gjitha rrugët e kalueshme

 

Të reshurat e fundit të borës kanë shtyrë ekzekutivin e komunës së Ferizajt që të aktivizohet me qëllim që mos të bllokohet asnjë rrugë për qarkullim.

Për pastrimin dhe mirëmbajtjen e rrugëve komuna ka nënshkruar një kontratë kornizë për tre vjetët e ardhëm me dy operatorë ekonomik ndërkohë prej tyre janë nënkontraktuar edhe disa kompani të tjera.