Kosovë

Banorët e një objekti në Ferizaj tash e tri ditë kanë mbetur pa energji elektrike

 

Shkyçja e kabllos nga persona të paautorizuar ka lënë pa rrymë tash e tri ditë familjet e në një objekti banesor në rrugën “At Nikë Prela” në Ferizaj.

Banorët theksojnë se dikush ua kishte dëmtuar kabllon dhe e kishte shkyçur këtë objekt me qëllim që lagjja e mos të mos ketë ngarkesa të mëdha të rrjetin e energjisë.