Kosovë

MASHT-it i kërkohet ta përfundojë më herët gjysmëvjetorin shkaku i gripit

 

Vendim jo i duhur po konsiderohet shtyrja e procesit mësimor deri më 30 dhjetor, ashtu siç ka vendosur Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë.

Drejtori i gjimnazit “Aleksandër Xhuvani” në Podujevë, Liridon Mulliqi, ka thënë se kjo nuk do të ishte kontestuar, në rast se nuk do të kishin gjendje të rëndë me grip në shkolla.