Kosovë

Të miturit në burgun e Lipjanit bëjnë film të shkurtër për vetëdijesimin e narkotikëve

 

Të miturit në Qendrën Korrektuese në Lipjan së bashku me stafin të përkrahur nga UNICEF-i dhe “Ipko-fondacion” kanë nisur implementimin e një filmi të shkurtër i cili bazohej në një ngjarje e cila i kishte ndodhur një të mituri që merrej me drogë.

Filmi ka për qëllim parandalimin e të miturve të cilët merren me lloje të ndryshme të narkotikëve, andaj premiera e parë e filmit pritet të publikohej gjatë muajit dhjetor.