Kosovë

Qytetarët në Ferizaj ankohen për rritjen e çmimeve të produkteve ushqimore

 

Qytetarët në Ferizaj kanë vazhduar me reagime për rritjen e çmimeve të produkteve ushqimore por edhe të produkteve të tjera nga bizneset.

Po ashtu, rritje të çmimeve së fundi ka pasur edhe nga kompanitë transportuese të udhëtarëve dhe në shumicën e bizneseve të tjera qoftë nga floktarët, furrat e bukës dhe bizneset tjera.