Kosovë

Vetëm 8 gjakovarë u vaksinuan nga ekipi mobil

 

Vetëm 8 qytetarë të Gjakovës kanë ndaluar të enjten në tendën e ekipit mobil të vendosur skaj parkut të qytetit në sheshin “Nëna Terezë”, për të marrë vaksinën anti-COVID. Dy ekipe me nga një mjek e tre infermierë në dy ndërrime, kanë punuar nga ora 10:00-17:30 duke pritur të paraqiten qytetarë për vaksinim, në përpjekje për rritjen e numrit të të vaksinuarve në këtë komunë.

“Sot dhe nesër, në parkun në qendër të qytetit, do të ofrohet vaksinimi për të gjithë qytetarët nga ekipet mobile të vaksinimit. Mbroje veten dhe të tjerët. Vaksinohu”, ka njoftuar dhe ka bërë thirrje për këta Komuna e Gjakovës sot në mëngjes.