Kosovë

Lista e Pavarur – Bekim Jashari gjobitet me 1800 euro për thyerje të heshtjes zgjedhore

 

Kryetari aktual i Skenderajt është gjobitur me 1800 euro për shkak të shkeljes së heshtjes zgjedhore në rrjetet sociale.

“Subjektit politik Lista e Pavarur – Bekim Jashari, me seli në komunën e Skenderajt, i shqiptohet dënim me gjobë në lartësi prej 1800 euro për shkak të shkeljes së Kodit të Mirësjelljes për Subjektet Politike, Mbështetësit e tyre dhe Kandidatët, em rastin e thyerjes së heshtjes zgjedhore përmes rrjeteve sociale”, thuhet në vendimin e PZAP-së.