Kosovë

Mbyllet për tri ditë rruga Brezovicë – Qendra e Skijimit

 

Për tre ditë do të jetë e mbyllur rruga Brezovicë-Qendra e Skijimit. Kjo meqë siç njofton Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës në këtë rrugë sot do të fillojë asfaltimi.

Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës ka njoftuar rruga do të jetë e pakalueshme deri më 23 tetor(e shtunë) ora 16:00.