Kosovë

66 biznese në Ferizaj u ndëshkuan për një muaj për mosrespektim masash

 

Agjencia e Ushqimit dhe Veterinës ka shqiptuar 66 gjoba për bizneset në Ferizaj, për mosrespektim të masave anti-COVID, për një muaj.

Selami Salihu, drejtor i AUV-it për Ferizaj, ka thënë se pos 66 operatorëve ekonomikë janë gjobitur edhe gjashtë punonjës të tyre për mosmbajtje të maskës.