Kosovë

VV-ja kërkon nga votuesit ta bojkotojnë balotazhin në Malishevë

 

Kandidati për kryetar të Malishevës, Alban Krasniqi, ka kërkuar nga votuesit e tij të bojkotojnë balotazhin e 14 nëntorit.

Ai në një postim në Facebook ka shkruar se në Malishevë shprehja demokraci dhe vullnet i lirë janë ende larg të qenit realitet.