Kosovë

Murati publikon borxhet e komunave, prin Gjilani, Ferizaj e Mitrovica

Foto: Ilustrim
 

Ministri i Financave dhe Transfereve, Herkuan Murati, ka publikuar të dielën një grafikon me të dhënat e borxheve të komunavë të Kosovës.

Murati ka thënë se publikimi i tyre po bëhet për shkak të interesimit të madh të mediave dhe publikut.