Kosovë

Fermerët e Rahovecit me probleme të mëdha për aplikim për subvencione

 

Fermerët e Rahovecit për përballen me probleme të shumta në përpjekjet e tyre për sigurimin e dokumentacionit për aplikim për subvencione në kuadër të pagesave direkte që bën Ministria e Bujqësisë.

Më 8 shtator është hapur thirrja për aplikim dhe fermerët, të cilët kanë afat 21 ditë.