Kosovë

Zjarrfikësit në Lipjan ankohen për kushte të rënda në punë

 

Zjarrfikësit në Lipjan po ankohen se gjatë intervenimeve po përballen me shumë telashe e vështirësi si pasojë e mungesës së investimeve në pajisje teknike dhe mirëmbajtje të objekteve.

Sipas zjarrfikësve, ky institucion nuk posedon as banja që pas intervenimeve në terren, zjarrfikësit t’i pastrojnë rrobat e tyre.