Kosovë

Jashari: Nuk kemi arkiva, nuk do lejojmë ta humbim Kosovën në tavolinë

 

Anëtari i familjes Jashari, dhe kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari lidhur me temën për hapjen e arkivave të Kosovë thotë se Kosova nuk ka arkiva për të hapur, dhe se arkivat duhet t’i hapë vetëm Serbia, e cila për një shekull ka qenë agresor ndaj popullit shqiptar.

Ai i ka bërë thirrje liderëve të Kosovës por edhe bashkësisë ndërkombëtare që të jenë të kujdesshëm. Jashari tha se nuk do lejojnë që Kosovën ta hupin në tavolinë derisa e fituan të partë e tyre me luftë.