Kosovë

Shkoi për infuzion, 70-vjeçarja e prekur me COVID-19 vdes në QKMF-në e Lipjanit

 

Një 70-vjeçare ka vdekur në Qendrën e Mjekësisë Familjare në Lipjan derisa po trajtohej nga COVID-19, të shtunën.

Pacientja ishte dërguar nga familjarët për të marrë një infuzion në qendrën e infuzioneve dhe ndërkohë i është keqësuar gjendja shëndetësore. Mjeku kujdestar në QKMF ka arritur t'ia jepte ndihmën e parë, por pa sukses.