Kosovë

Ngritja enorme e rasteve me COVID-19 alarmon Ferizajn

 

Ka shkuar në 1.813 numri i raste aktive të të infektuarve me Covid-19 në Komunën e Ferizajt, të shtunën, duke u renditur e treta në Kosovë pas Prishtinës e Prizrenit.

Një ditë më herët kjo komunë ka qenë e dyta, dhe kjo ka bërë që Shtabi Emergjent në këtë komunë të mobilizohet për të liruar hapësira publike, derisa Spitali Rajonal është stërmbushur me pacientë.