Kosovë

Vaksinimi kundër COVID-19, qytetarët kërkojnë hapje të qendrave të reja shkaku i pritjeve

 

Gjatë ditëve të fundit është shtuar shumë interesimi i qytetarëve për t’u vaksinuar në qytetin e Ferizajt dhe atë të Lipjanit, që ka bërë të ketë tollovi e pritje.

Qytetarët kanë kërkuar që të hapen edhe qendra të tjera nëpër lokalitete me qëllim që procesi të kalojë më lehtë.