Kosovë

Mbesin edhe dy vatra të zjarrit aktive në Suharekë

 

Drejtori i Emergjencës në Suharekë, Enver Shabani ka thënë se temperaturat e larta dhe erërat kanë shkaktuar dëme në fusha dhe male, duke djegur edhe një shtëpi të vjetër e të pa banuar.

Ai në emisionin SOT ka thënë se dëme ka edhe në kulturat bujqësore.