Kosovë

Banorët kërkojnë rindërtimin e plotë të rrugës së Rugovës

 

Dëmtime të shumta ka pësuar rruga që lidh Pejën me Kuqishtën.

Si e tillë, ajo është bërë vështirë e kalueshme për banorët dhe vizitorët e asaj treve.