Kosovë

AAK-ja kandidon Nazim Gagicën për kryetar të Gjilanit

 

Aleanca për Ardhërinë e Kosovës (AAK), ka promovuar kandidaturën për të parin e Gjilanit, ku kandidat për këtë komunë do jetë Nazim Gagica.

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj tha gjatë promovimit se Aleanca do ta respektojë votën e gjilanasve dhe se vota e tyre nuk do të jetë e humbur.