Kosovë

Gjilani e Prishtina prijnë me raste aktive me COVID-19

Foto: Alban Bujari/KOHA
 

Gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë janë shënuar 25 raste pozitive me COVID-19.

Sipas njoftimit të Ministrisë së Shëndetësisë, 6 nga këto raste janë paraqitur në Gjilan, 6 në Prishtinë, 5 në Viti, 4 në Gjakovë, 2 në Gllogoc, 1 në Kaçanik dhe 1 në Klinë.