Kosovë

Një rrugë “e veçantë” në Lipjan e ndarë me mur

 

Partia Demokratike e Kosovës, dega në Lipjan, ka akuzuar komunën se po keqmenaxhon me paranë publike, derisa ka asfaltuar disa rrugë dhe rrugica në fshatin Sllovi e Gadime.

Sipas PDK-së, komuna ka asfaltuar madje edhe një rrugë të ndarë me mur të lartë në mes.