Kosovë

Vushtrria lejon shfrytëzimi e oborreve të shkollave për parking

 

Komuna e Vushtrrisë ka njoftuar se do të lejojë të shfrytëzohen oborret e shkollave si parkingje publike pa pagesë, për bashkëtdhetarëat vushtrriasë që kanë ardhur nga diaspora për pushime.

Sipas njoftimit të Komunës së Vushtrrisë është lejuar shfrytëzimi për parking i oborreve të shkollave “Mustafi Venhari”, “Naim Frashëri” dhe Lutfi Musiqi”.