Kosovë

PDK-ja kritikon komunën për “projekte kozmetike” në kohën kur banorët nuk kanë ujë

 

Nënkryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, dega në Lipjan, njëherësh këshilltar në Kuvendin Komunal të Lipjanit, Argjend Tasholli, nëpërmjet një konference për media të hënën, ka akuzuar ekzekutivin e Komunës për mungesë të ujit të pijshëm në disa fshatra.

Ai ka kritikuar se qeverisja lokale, fokus po i jep projekteve “kozmetike”, si asfaltim të rrugicave dhe ndriçimit publik, derisa qytetarët po përballen me mungesë të ujit të pijshëm.