Kosovë

Inspektorati i MINT kontrollon peshoret në Gjilan, shqipton gjoba për parregullësi

 

Inspektorati i Tregut i i Ministrisë së Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregëtisë (MINT) ka kryer inspektime të peshoreve në Gjilan dhe ka kontrolluar dokumentacionin e operatorëve.

Siç ka njoftuar MINT gjatë inspektimeve janë hapsur parregullësi në tri peshore jo-automatike që nuk ishin në përputhje me standardet. Ato janë larguar nga përdorimi dhe operatorit i është kërkuar të zëvendësohen peshoret.