Kosovë

Banorët në një lagje të Ferizajt përballen qe disa muaj me kundërmimin e një deponie

 

Banorët e lagjes “Ali Beqa” dhe disa lagje përreth në Komunën e Ferizajt, prej disa muajsh po përballen nga kundërmimi i një deponie të mbeturinave dhe e inerteve e cila nuk po pastrohet nga askush.

Sipas qytetarëve, deponia është shkaktuar nga vetë banorët që shpeshherë hedhin mbeturinat pas renovimeve të shtëpive.