Kosovë

Qytetari në Ferizaj dorëzon në Polici portofolin e gjetur në rrugë – pronarit i kthehen 381 euro

Foto: Ilustrim
 

Një qytetar nga Ferizaj të hënën ka dorëzuar në Polici një portofol me para dhe dokumente, të cilin e ka gjetur para Emergjencës Primare në këtë komunë. Siç ka njoftuar Policia e Kosovës, më pas ky portofol i është kthyer pronarit.

Sipas njoftimit nga Policia, rasti ka ndodhur pak para mesnatës. Qytetari 21-vjeçar, Osman Lohaj, ishte personi që ka gjetur portofolin e që e ka dorëzuar në Polici, ndërsa Çlirim Asllani ishte pronari.