Kosovë

Mbesin pa furnizim me ujë disa fshatra të Shtimes

 

KRU Prishtina ka njoftuar se gjatë mbrëmjes së të mërkurës ka pasur një defekt në një pompë në fshatin Rashincë në komunën e Shtimes dhe si pasojë kanë mbetur pa furnizim me ujë gjashtë fshatra të kësaj komune.

Pa furnizim janë fshatrat: Rashincë, Davidovc, Muzeqinë, Gllavicë, Vojnovc dhe Gjurkovc.