Kosovë

13 pacientë me COVID-19 në Spitalin e Pejës në gjendje të rëndë shëndetësore

 

77 pacientë me koronavirus janë duke u trajtuar në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë.

Sipas njoftimit 19 prej tyre janë me oksigjenoterapi dhe një po trajtohet me metodën CPAP.