Kosovë

Rugovasit skeptikë për premtimin për hapjen e ambulancës në Haxhaj

 

Komuna e Pejës serish ka premtuar se sivjet do ta funksionalizojë objektin e ambulancës në fshatin Haxhaj të Rugovës për nevojat e shërbimeve mjekësore për banorët dhe vizitorët, e cila ka munguar në vitet e pasluftës në këtë trevë.

Funksionalizimin i kësaj ambulance në orar të plotë të punës komuna e kishte premtuar së fundmi edhe verën e kaluar, por për shkak të situatës me pandemi, siç pohon drejtori i Shëndetësisë, Petrit Loci, plani kishte dështuar për vitin e kaluar. Objekti i kësaj ambulance në Haxhaj është rindërtuar pasluftës, por është shkatërruar pa punuar edhe një ditë të vetme.