Kosovë

Tash e 4 vjet, Komuna e Kaçanikut dështoi ta finalizojë objektin për banim social

 

Kaçanik, 25 prill - Në Kaçanikun e Vjetër, rreth gjashtë kilometra nga qendra e qytetit, komuna ka ndërtuar një objekt për familje skamnore.
Por, që nga viti 2017, megjithëse janë shpenzuar afro gjysmë milioni euro, projekti ende nuk ka përfunduar.

Lëvizja Vetëvendosje, dega në Kaçanik, dhe familje që kanë nevojë për strehim, kanë kërkuar nga kryetari i Komunës ta zgjidhë këtë çështje.