Kosovë

VV-ja thotë se në Pejë nuk ka menaxhim të mirëfilltë të mbeturinave, “Ambienti” kundërpërgjigjet

VV-ja thotë se në Pejë nuk ka menaxhim të mirëfilltë të mbeturinave, “Ambienti” kundërpërgjigjet
 

Dega e Lëvizjes Vetëvendosje në Pejë, të shtunën në një konferencë për media, ka akuzuar kryetarin e komunës së Pejës dhe kompaninë e mbeturinave “Ambienti” për keqmenaxhim të mbeturinave në këtë qytet.

Aktivisti i VV-së, Orgen Kelmendi, ka thënë se kryetari i komunës, Gazmend Muhaxheri, po i fajëson qytetarët për gjendjen me mbeturinat edhe pse “ai duhet t’i sigurojë vendet ku ata duhet t’i hedhin ato”.