Kosovë

Pronarët e dy bizneseve arrestohen për falsifikim dhe mashtrim në prokurim publik

Pronarët e dy bizneseve arrestohen për falsifikim dhe mashtrim në prokurim publik
 

“Prokuroria Themelore në Prizren, pas grumbullimit të informacioneve lidhur me një publikimin të Rrjetit të Organizatave Joqeveritare ‘AVONET’, ka arrestuar dhe ndaluar pronarët e kompanive ‘NABS’ sh.p.k. dhe ‘CONS ENG’ sh.p.k., përkatësisht të dyshuarit me iniciale G. P., S. S. dhe B. S. për shkak të dyshimit të arsyeshëm se kanë kryer veprat penale ‘Falsifikimi i dokumenteve’ dhe ‘Keqpërdorimi dhe mashtrimi në prokurim publik’”, thuhet në komunikatën për media të kësaj prokurorie

Prokuroria Themelore në Prizren të premten ka njoftuar se janë arrestuar pronarët e dy operatorëve ekonomikë përkatësisht tre persona, për shkak të dyshimit të arsyeshëm se kanë kryer veprat penale: falsifikimi i dokumenteve si dhe keqpërdorimi dhe mashtrimi në prokurim publik. Ky organ i drejtësisë ka bërë të ditur se ndalimi i tyre ka ndodhur pas grumbullimit të informatave lidhur me një publikimin të Rrjetit të Organizatave Joqeveritare “AVONET”.

“Prokuroria Themelore në Prizren, pas grumbullimit të informacioneve lidhur me një publikimin të Rrjetit të Organizatave Joqeveritare ‘AVONET’, ka arrestuar dhe ndaluar pronarët e kompanive ‘NABS’ sh.p.k. dhe ‘CONS ENG’ sh.p.k., përkatësisht të dyshuarit me iniciale G. P., S. S. dhe B. S., për shkak të dyshimit të arsyeshëm se të njëjtët kanë kryer veprat penale ‘Falsifikimi i dokumenteve’ dhe ‘Keqpërdorimi dhe mashtrimi në prokurim publik’”, thuhet në komunikatën për media të kësaj prokurorie.