Kosovë

Komuna e Lipjanit paguan 1100 euro për groposjen e një kafshe të ngordhur

 

Subjekti opozitar, Partia Demokratike e Kosovës, dega në Lipjan ka kritikuar qeverisjen lokale me arsyetim se zyra e prokurimit ka lidhur një kontratë me përmasa enorme për largimin e një kafshe të ngordhur nga rruga dhe groposjen e saj.

Sipas PDK-së për largimin nga rruga të një kafshe të ngordhur, Komunës i kushton gjithsejtë një mijë e 100 euro, duke konsideruar si çmim enorm. Po ashtu PDK-ja, fillimisht ka gjetur edhe një varg gabimesh teknike në këtë kontratë duke u nisur nga fjala “Varrosja e kafshëve” dhe disa gabime të tjera drejtshkrimore.