Kosovë

Me vetëm 100 doza, nis vaksinimi i personelit mjekësor në Klinë

Me vetëm 100 doza, nis vaksinimi i personelit mjekësor në Klinë
 

Në njësinë e vaksinimit në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare “Nëna Terezë” në Klinë ka nisur të enjten vaksinimi kundër virusit Covid-19 i punëtorëve shëndetësorë të qendrave mjekësore të shëndetit primar.

“Në fillim do të vaksinohen punëtorët shëndetësorë të sektorit publik, pastaj edhe sektorit privat. Në bazë të udhëzimeve dhe furnizimit me vaksina nga IKSHPK-ja do te fillojmë me vaksinimin e qytetarëve mbi moshën 80 vjeçare, e pastaj ata me sëmundje kronike”, ka thënë drejtori i QKMF-së, Anton Shllaku.