Kosovë

Në Ferizaj, nismë për ta bërë Joe Bidenin me shtatore e shesh

 

Në një hapësirë publike prej rreth një hektari disa biznese dhe shoqëria civile në Ferizaj kanë nisur iniciativën për ndërtimin e një sheshi dhe të shtatores së presidentit amerikan, Joe Biden.

Këtë ata thonë se duan ta bëjnë në shenjë falënderimi për mbështetjen e SHBA-së gjatë luftës në Kosovë.