Kosovë

AUV-i shqipton nëntë gjoba me nga 2 mijë euro ndaj bizneseve në Ferizaj për thyerje të masave anti-COVID

 

Gjatë orëve të vona të mbrëmjes të së shtunës Inspektorati i Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinës kanë nisur një aksion në qytetin e Ferizajt për t’i inspektuar bizneset e gastronomisë rreth masave anti-Covid.

Shkaku i mos respektimit të vendimeve të Qeverisë, AUV-i ka shqiptuar gjithsejtë nëntë gjoba për këto biznese të cilat kanë organizuar ndeja të ndryshe.