Kosovë

Opozita në Lipjan akuzon qeverisjen e Ahmetit për keqmenaxhim të parasë publike

 

Subjekti opozitar PDK, dega në Lipjan ka akuzuar qeverisje e LDK-së me arsyetim se projektet infrastrukturore po degradohen si pasojë e cilësisë së dobët të punimeve. Ndërkohë, ato nuk po riparohen pavarësisht reagimeve të qytetarëve dhe të opozitës. Kryetari i PDK-së në Lipjan, Hyzer Rizani, ka thënë se rruga dhe trotuari që çon te parku i biznesit është degraduar pas një periudhe të shkurtër të asfaltimit.

Sipas tij, shumë fshatra po përballen me telashe në rrjetin e kanalizimit.