Kosovë

46 pacientë me COVID-19 po trajtohen në Spitalin e Pejës, 9 në gjendje të rëndë

46 pacientë me COVID-19 po trajtohen në Spitalin e Pejës, 9 në gjendje të rëndë
Foto: KOHA
 

Në Spitalin e Përgjithshëm të Pejës janë duke u trajtuar 46 pacientë me COVID-19. Spitali njofton se 2 pacientë janë në Respirator, 36 në oksigjenoterapi dhe 9 në gjendje më të rëndë.

Në anën tjetër, 4 pacientë janë shëruar nga koronavirusi.