Kosovë

Në Gjilan është rritur numri i të infektuarve me koronavirus, apelohet për respektim të masave

Në Gjilan është rritur numri i të infektuarve me koronavirus, apelohet për respektim të masave
 

Në Komunën e Gjilanit ka rritje të numrit të infektuarve me koronavirus, ndërsa është bërë thirrje që të respektohen masat anti-COVID.

“Kemi një rritje të ndjeshme të rasteve të reja pozitive dhe kjo dëshmon se virusi është ne mesin tonë. Andaj, apeloj qytetarët dhe bizneset që japin shërbime që të vazhdojnë t’i respektojnë masat, vendosjen e maskës dhe mbajtjen e distancës”, ka thënë Arbër Ismajli, nënkryetar i Gjilanit, që është edhe udhëheqës i Komitetit për menaxhim dhe parandalim të COVID-19 në këtë komunë.