Kosovë

72 pacientë me COVID-19 të hospitalizuar në Spitalin e Gjakovës

72 pacientë me COVID-19 të hospitalizuar në Spitalin e Gjakovës
Foto: KOHA
 

Spitali i Përgjithshëm i Gjakovës ka njoftuar se aktualisht, 72 pacientë janë të hospitalizuar për COVID-19.

Spitali njofton se 50 janë të konfirmuar pozitiv, ku 35 janë në oksigjenoterapi, 1 në CPAP maskë dhe dy në respirator.