Kosovë

Prokuroria kërkon që 4 zyrtarëve komunalë në Pejë t’u ndalohet ushtrimi i detyrës

 

Pas një viti të seancave të mbajtura në Gjykatën Themelore të Pejës, ka përfunduar shqyrtimi kryesor në gjykimin ndaj shefit të kabinetit të kryetarit të Komunës së Pejës, Durim Sheremeti, dhe tre punëtorëve të tjerë të kësaj komune, Gëzim Shala, Gëzim Lajqi dhe Ruzhdi Zhara.

Ata akuzohen për keqpërdorim të detyrës zyrtare. Ndërsa Ilir Kelmendi, pronar i një operatori ekonomik në Pejë, akuzohet për mashtrim.