Kosovë

Rreth 200 punonjës me kontrata të veçanta në QKMF vazhdojnë të përballen me mungesë të pagave

Rreth 200 punonjës me kontrata të veçanta në QKMF vazhdojnë të përballen me mungesë të pagave
 

Ferizaj, 11 shkurt – Rreth 200 infermierë të angazhuar në Qendrën e Mjekësisë Familjare në Ferizaj, përmes një marrëveshje me organizatën “Caritas Kosova”, po vazhdojnë të përballen me mungesë të pagave.

Ata ende nuk i kanë marrë pagat e muajit dhjetor dhe as të muajit janar, ndërkohë në komunën e Ferizajt kanë thënë se vonesat janë shkaktuar si pasojë e problemeve me qasje të sistemit qeveritar dhe si pasojë e kontrolleve të shtuara nga Thesari, pas skandalit të vjedhjes së afro 2.1 milionë eurove nga Thesari në vitin e kaluar.